NY TRÖJA FRÅN MQ


HAR SAKNAT ER!

pic eclaesson.
Tidigare i höst fick jag detta par utav mamma sen helt plöstligt blev jag av med dom. Men idag någon månad senare hittade mamma dom i en låda. Som jag har letat, och äntligen kan jag använda dom igen. Har saknat er. Ni hittar dom på MQ

us against the world

tjooo! himelens glad övet att jag köpte dessa leopardstrumpbyxorna eftersom det känns som det är ett plagg jag kommer använda flitigt. Som anna sa va vi ute på en liten runda innan och samlade på oss några plagg som jag tänkte visa här imorgon. jättefina! nu måste jag bara börja hålla i pengarna:(.
/ I

MIN NYA FINA KLÄNNING

Köpte klänningen igår och den är verkligen jätte fin. Den var dock väldigt väldigt lång så jag måste sy upp den lite för att den ska bli så som jag vill ha den. Men det är nog inga problem med mamma till hjälp! / a

.

Kom precis hem efter att ha varit ute en runda med ida och vi införskaffade lite nytt som kommer att visas här på bloggen snart. Ikväll kommer emma hit till mig och ida så ska vi laga mat tillsammans och mysa framför idol.
Hoppas ni alla får en toppen fredag!

i choose you

igår va jag en liten runda i stan med mamma och anna. Fick denna fina tröja av mamma, mycket finare på är den. Sen köpte jag ett par svarta jeanstajts och en stor svart hoodie som man alltid har användning av :)
ikväll kommer emma hit till mig och anna så ska vi laga mat och bara ha det mysigt tillsammans och sen imorgon blir de fest. Förresten så hämtade jag mina nya blå linser igår, blev jätte nöjd!
pusss / I

SNYGGINGAR FRÅN HM TREND

Bild från emsedge

Dom här ringarna var skitcoola tyckte jag och finns på HM trend. Den långa ska jag titta efter när jag är i malmö, har letat efter exakt en sådan lång ring innan, skitsnyggt ju! / a

VI I BELGIEN MED EMMA!



RESTEN AV SHOPPINGEN FRÅN BELGIEN


SHOPPING FRÅN BELGIEN

Det är så segt att ladda upp bilderna, har försökt hela kvällen men bara lyckats få fram dessa bilderna. Men ska försöka få fram resten av det vi handlade i morgon. Ovan ser ni en del utav det vi handlade. Love

KOLLA IN OM EN STUND IGEN

Nu är vi hemma igen efter några toppen dagar hos vår vän emma i Belgien. Vi hade verkligen det hur mysigt och roligt som helst, längtar redan till jul då vi ses igen. Snart kommer vi att lägga in lite bilder på vår shopping, så titta in snart igen!

NU STICKER VI!

Om någon timme åker jag och Ida till flygplatsen för att bege oss till Belgien för att träffa vår saknade Emma. Ska verkligen bli jätte roligt att träffas igen, var ett tag sen. Men vi kommer hem igen på Onsdag så då hörs vi  med förhoppningsvis en massa bilder och shopping. Puss så länge!

VILKEN TUR ATT DU SPARADE DET

Nytt linne. Det är inte riktigt secondhand eller på sätt och vis är det. Det är mammas gamla. Jag tycker det är ganska snyggt faktiskt! / a

SÅ SNYGGT!


KOMMER INTE PÅ EN RUBRIK!

Nu håller jag på att städa, packa och fixa lite inför i morgon då jag och Ida åker till Belgien. Jag är så shoppingsugen också, har sparat pengar ett tag nu till denna resan, så hoppas att jag hittar mycket fint att handla!
Ikväll är det blog awards som jag har längtat efter att se, så kul att se vad alla har på sig. Så klockan halv åtta ska jag sitta bänkad framför teven. ha det det great så länge.

TODAY

Äntligen fredag och äntligen lov, så härligt! Här kommer en dagens outfit.
tröja - monki
skinnväst - MQ
Tights med skinndetaljer - MQ

VILL HA!

Så himla snygg är denna tröjan, ni hittar den på weekday!

SNYGGT


jäklar vad snyggt! Jag vill också jätte gärna ha ett par skinnbyxor, kanske hittar några i Belgien. Får hålla utkik. Jag och Ida åker dit på söndag, så det är snart.
Tjohej från mej /a

torsdag morgon

godmorgon hörreni! Ska snart hem till ida där lite andra godingar är. Vi ska baka och fixa klart allt till vårt projekt. Så därför tog jag på mig väldigt mysiga kläder som ni ser på bilden. 
Tröjan är från monki
tightsen från bikbok
halsduken från mq
och håret slarvigt uppsatt i en knut!
hoppas ni får en bra dag!
/ I

onsdag

tröja - ginatricot
byxer - killah
klocka - ur & penn

måååndag

hallllåå :)
det har varit jätte segt att ladda upp bilder, så det får bli ett inlägg utan bilder. tråkigt nog....
idag har jag varit i skolan, sen träffat matilda. och vi har bastat och bakat chokladbullar, jätte mysigt.
imorgon blir det skolan, sen på kvällen blir det middag i stan med emma, super mysigt. Och på fredag får jag mina blåa linser, woohoo!
puss / I

...

ååååååhneeej!
Inte söndag igen, är ju bara söndagar hela tiden och imorgon väntar en helt ny skolvecka! Fast förhoppningsvis inte så mycket plugg eftersom det är veckan innan lovet. Och på lovet åker vi två (anna och ida) till Beligen och hälsar på vår kompis som bor där, ska verkligen bli jätte kul! Så deeeet är något som får oss att avsluta inlägget med  ååååååhyeees! att det snart är lov!

JATACK!

dessa vore inte helt fel på min skohylla!

everything you do i can do better. I can do everything better than you.

en liten knasig mobil bild på mig som är tagen i bilen idag, men knasiga bilder behövs det också.
Vaknade vid 10 idag sen fixade jag till mig och åkte till skopunkten och jägersro med matilda :), handlade dock ingenting eftersom jag måste spara mina pengar för att om en vecka åker jag till belgien! Snart ska jag duscha och göra vid mig sen åka och äta god middag hos vänner. Sen ikväll blir det antingen fest eller myskväll med kompisar, vad ska jag välja hmm... Förresten så hittade jag mina bruna linser och det blev faktiskt fint. men funderar på om jag ska köpa ett par riktigt fint blåa linser, tror det. Min naturliga färg är då grön/ljusbrun/grå, alltid kul med förändring.. Nu kallar duschen.

pusssss / I

bjuder på två suddiga bilder från igår, visst är jag snäll?


ME IN VOGUE

Om ni också vill testa att vara på omslaget på vogue eller något helt annat, ska du klicka dig in på denna sajten. Ett litet tips om ni är lite uttråkade någon gång. / a

goddie

Vill ni lyssna på en bra låt som jag har lyssnat på flera gånger om och om igen idag så klicka här Skit bra är den tycker jag, tröttnar aldrig på den. Inte hittills i alla fall men det blir kanske snart? love / a

so far so close

såhär har jag klätt mig idag..
svarta tights med skinn detaljer från mq, volangtröja från ginatricot, den svarta pälsvästen är en kompis och på fötterna hade jag ett par skor från monki :) och lite armband...
skolan idag, prov i so och bild och båda gick helt okej bra :) 
nu ska jag sätta mig och försöka få in lite genetik i hjärnan, hoppas ni får en roligare onsdag än jag!
pusss / i

EGO WOMAN

Bilderna är på mig i morse strax innan jag åkte till skolan. Lite ego bilder är väl aldrig fel. Och på tal om ego så ska jag faktiskt slänga mig i min säng och läsa Carolina Gynnings senaste bok ego woman. Har redan börjat på den lite och den är riktigt bra, så den måste ni läsa! I morgon har jag studiedag, lyxigt värre! Så då ska jag på en ansiktsbehandling och det ska bli riktigt skönt att få bli lite ompysslad. Som jag och min vän mikaela brukar säga " ha det"

ISKALLT

Nu börjar det verkligen bli höst på riktigt, kallt på både morgon och kväll. Därför tyckte jag att det passade med en bild på mig och min hund från förra vintern, visst är jag fyndig? Jag och Ida gick en runda innan nu på kvällen med vår vovve, vi gick och köpte godis, mums! Nu väntar vi på att desperate housewivies ska börja. Puss på er/a

us

¨
här är lite bilder som visar vad vi köpte igår i stan.
Mössan på första bilden är från ginatricot, rosetten köpte vi på tjallamalla, koftan på ginatricot och tightsen från bikbok. ENJOY IT!



!!!

bilden är på mig och lovisa idag i skolan. Vi slutade tidigt idag som alla andra fredag vilket är jätte skönt. Så efter skolan stack vi två och mikaela in till stan en liten stund. Ett par fina tights fick jag med mig hem, som jag inte ens har provat men det ska jag göra snart och kanske dyker det upp en bild här också.
puss så länge / a

KLINGEN

elin kling är alltid så jäkla snyggt klädd. Hon kan bara slänga på sig något sådär lite lätt och så blir det världens snyggaste. Hon har sån skön stil och vi gillar henne skarpt som många andra också gör! nu fick ni veta det.

my lovely friend.

bilden är på mig och oliver som är tagen i fredags hemma hos jessica!
har inte uppdaterat på ett tag, då det är andra saker som går före...
har mycket i skolan, har kul på helgerna, så har inte uppdaterat helt enkelt. 
längesen jag laddade upp på min outfit och sådär, men det ska det bli ändring på!
Om jag ska vara helt ärlig så har dom senaste dagarna inte varit någon speciell klädsel, har inte mått 100 och vädret har inte varit på topp så det har blivit tights ngt längre över och mina uggs. känns som att man fortfarande gå i pyjamas, myysigt! I helgen blir det fest, och sen även barnpassning, pengar är aldrig fel.
pussss / I

söndag var det ja...

Kom nyss hem ifrån jobbet och snart tänkte jag slå mig ner och umgås lite med mina matteböcker. Kul! Hoppas ni andra har en roligare söndag med lite mindre matte. pussar/a

blond.

söndag morgon och här ligger jag alldeles nyvaken i sängen under mitt mysiga duntäcke och på felisfilt. Guud vad det blåser, kändes som om huset skulle blåsa iväg inatt. Men jag tycker det är jätte mysigt, mörka mornar och mörka kvällar, åhh nu vill jag att det ska bli jul haha! Hade ju lovat en bild på mitt hår, och såhär blev det. Ljusare och inte alls så fläckigt som innan, skööönt! Idag ska jag pluggapluggaplugga :( sen ikväll kanske träna eller mysa film hos ellinor eller något! uppdaterar mer senare. pusssss / i

INTE JÄTTE NY

har bara inte visat den här eller hunnit använda den. Men visst är den litta cool?
Bilden är inte den bästa men hoppas den duger.

NYTT



PINK LADY

Hööstig lördag idag med regn och grått och tråkigt väder. Men det är ändå mysigt att sitta nerkrupen i soffan med en stor filt över sig, dricka något varmt och titta på älskade vänner. Idag har jag jobbat, det var "rosabandet lördag" eller vad man ska kalla det. Så jag tänkte det kan var snyggt att ha på sig nog rosa då ju. Så jag for in i garderoben och leta efter någon rosa tröja och då hittade jag min ralph lauren tröja som jag inte använt på jätte länge. Perfekt! Det där med bilderna på vår shopping som vi sa som skulle dyka upp här, det kommer. Det var bara det att kameran fanns inte här hemma igår så vi kunde fota. Men snart så, och denna gången lovar vi.

KIKA IN SNART IGEN!

Idag har vi och mamma varit i stan och kollat runt lite. Jätte mysigt hade vi.  Några påsar fick vi med oss hem. Riktigt nöjda med våra köp är vi också, så det är häärligt. Om ni kikar in lite senare, så kanske det har kommit upp bilder på det vi köpt. För tänkte lägga in det om en stund. Så håll ut en liten stund.
Love from us

1 oktober

nu är det veeerkligen höst!
bild sedan spanien, när vi kunde gå i klänningar sent in på nätterna. 
Idag va det skola sen direkt till frisören, spenderade 2,5 timmar där, slingade håret ljusare och klippte topparna. Bild lär dyka upp imorgon på hur det blev =). / i

TVÅ COOLA BRUDAR

lilla lovisa och lilla anna ser ni på bilden som togs i sommras.  COOLA TJEJER DETVA?

RSS 2.0